Personuppgifter & cookies

GDPR - HUR BEHANDLAR VI DIN PERSONLIGA INFORMATION?

Your Nailerystore värnar om din personliga integritet, vi samlar inte in mer information om dig än vi behöver. Vi lämnar inte heller ut information om dig i onödan. Med anledning av EU:s dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation) har vi här sammanställt hur vi använder den information vi har om dig och hur vi arbetar för att skydda din integritet.

Vilka uppgifter sparas?
Vi samlar in de uppgifter som du lämnar till oss i samband med köp i vår webshop. Namn, adress, e-postadress, telefonnummer, betalningssätt, IP-nummer och vilka varor du har köpt.

Varför?
Vi behöver dina uppgifter för att kunna expediera din order, leverera beställningen, avisera om leverans, hantera reklamationer och returer, samt ha underlag för bokföringen.

Hur länge sparas uppgifterna?
Vi sparar din order i sin helhet i 7 år på grund av bokföringslagens regler. Därefter raderas uppgifterna.

Vilka delar vi information med och varför?

*Speditörer som DHL, Post Nord och Schenker tar del av ditt namn, adress, e-postadress samt telefonnummer för att kunna leverera och avisera försändelserna.

*Talex – vår webshopsleverantör. Om det uppstår tekniska problem i samband med din beställning kan vi ibland behöva ta hjälp av IT-supporten hos Talex som då får tillåtelse av oss att undersöka och felsöka i beställningen.

*Betalningsförmedlare som Klarna och Payson tar del av dina uppgifter om du väljer att betala ditt köp via dom. För mer information kontakta Klarna / Payson.

*Våra nyhetsbrev skickas via Get A Newsletter, där finns förnamn, efternamn samt e-postadress lagrat.

Rätt att få utdrag
Du har rätt att begära att få ut ett registerutdrag över dina personuppgifter som vi behandlar.

Rätt till radering
Under vissa förutsättningar det saknas annan laglig grund för fortsatt behandling av dina personuppgifter, har du rätt att begära radering av dina personuppgifter.

Vad är cookies och hur använder vi det?
Your Nailerystore använder sig av cookies, eller kakor på svenska, som är korta textfiler som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare när du besöker vår websida. Om du inte vill tillåta cookies så kan du själv ändra inställningar i din webbläsare så att de inte accepteras.

Tillsynsmyndighet
Datainspektionen är ansvarig för att övervaka tillämpningen av lagstiftningen, och den som anser att ett företag hanterar personuppgifter på ett felaktigt sätt kan lämna in ett klagomål till Datainspektionen.

Personuppgiftsansvarig
YNS Your Nailerystore
Vänderbyvägen 23
134 69 Ingarö
Organisationsnummer: 7507014806

Vill du ha mer information angående vår personuppgiftstillämpning, kontakta oss på order@yournailerystore.se